Økologisk Tøj fra People Tree Forår 2011

Mens vi venter på, at det for alvor bliver forår herhjemme i Danmark, så kan vi tage et kig på People Trees forårskollektion for 2011. Der er mange lækre styles i denne sæson, som er præget af striber, asymmetri og stærke farver. People Tree fremstiller Fair Trade tøj og de fleste af deres varer er desuden fremstillet af økologisk bomuld. Hos Love of Green har vi valgt kun at forhandle deres økologiske kollektion, da vi udelukkende forhandler økologiske produkter, som vi kan stå inde for. Alle bomuldsvarer er derfor certificeret økologiske, så du behøver ikke, at bekymre dig om at læse det med småt.

People Tree er blandt andet berømte for deres kjoler, som er designet af britiske designere og fremstillet i udviklingslande. Kjolen her på billedet er en lækker kjole med striber og et asymmetrisk look, hvilket giver kjolen et spændende twist og bryder de mange striber. Kjolen er perfekt til hverdagsbrug men kan også sagtens bruges til mere festlige lejligheder. Den er fremstillet af 100% økologisk fairtrade bomuld i Indien.

People Tree samarbejder med over 50 fair trade producenter i 15 udviklingslande. Ved at bære Fair Trade tøj er du med til at sikre, at arbejderne får en ordenlig løn, bedre arbejdsvilkår, sundhedsforsikring, skolegang til deres børn og andre tiltag, som er med til at hæve deres levestandarder.

Du kan købe tøj fra People Tree hos Love of Green, hvor du også finder et stort udvalg af bæredygtige accessories og Fair Trade smykker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *