Økologisk Babytøj fra People Tree

Økologisk babytøj fra People Tree

Som noget helt nyt i denne sæson 2011, så kan Love of Green nu præsentere den helt nye kollektion af økologisk babytøj fra People Tree. People Tree er et engelsk tøjfirma, som har specialiseret sig i Fair Trade tøj, og det meste af deres kollektion består af økologisk certificeret bomuld. People Tree arbejder i nogle af verdens fattigste lande, hvor de er med til at skabe bedre vilkår for fattige arbejdere, ved at sikre dem bedre arbejdsvilkår og bedre løn.

People Trees økologiske babytøj er fremstillet af 100% økologisk bomuld certificeret af Soil Association, som er en af de strengeste engelske kontrolorganisationer, som samtidigt sikrer at tøjet lever op til GOTS-certificeringen.

Der er økologiske baby bodystockings, natdragter, solhatte, hagesmække, økologiske baby leggings og cardigans samt meget andet lækkert babytøj. Det hele er naturligvis indfarvet med AZO-fri farve, så du undgår at din baby kommer i kontakt med skadelige kemikalier. På denne måde skåner du din babys sarte hud og sikrer at ingen skadelige stoffer trænger igennem.

Tøjet er fremstillet i Indien under Fair Trade forhold hos Assisi Garments. Assisi Garments er et fair trade projekt der støtter fattige og marginaliserede kvinder i Indien. Ved at købe fair trade tøj er du med til at sikre at disse kvinder for forbedrede leve- og arbejdsvilkår.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *