Bæredygtigt tøj i hamp, bambus og økologisk bomuld

Seneste tiltag hos Love of Green er en ny aftale med Braintree Eco Fibre Fashion. Braintree er et firma, der har specialiseret sig i, at fremstille smart og moderigtigt tøj af naturlige og miljøvenlige materialer. De producerer tøj af hamp, bambus, soya og økologisk bomuld. Firmaet blev dannet i Australien i 1995 med det formål at promovere hamp som et miljøvenligt alternativ til bomuld – vel at mærke uden det kedelige look som ofte er blevet forbundet med hamp.

Kjole i bambus og økologisk bomuld
Kjole i bambus og økologisk bomuld

Bæredygtigt Tøj fra Braintree Hemp

Braintree ønsker at fremstille smart tøj uden at belaste naturen og miljøet. Men den miljøvenlige profil går hånd i hånd med et humanitært synspunkt, hvor alle mennesker involveret i produktionskæden, har fået en fair behandling. Al produktionen foregår i Kina, og Braintree arbejder ligeledes for, at gøre op med den typiske “Made in China” opfattelse. De har udarbejdet en Fair Trade politik for produktionen, og er i øjeblikket igang med at opnå Fair Trade certificering fra Fair Trade Association. På den måde gør de det nemmere for kunden, at tage en etisk beslutning – men de sender også et signal til det kinesiske marked om, at flere og flere bør følge samme vej og være med til, at gøre det kinesiske marked mere fair!

Nye miljøvenlige tekstiler

Braintree producerer tøj til både kvinder og mænd i miljøvenlige tekstiler såsom hamp, bambus og soya. Specielt bambus er kendt for sin antibakterielle og svedabsorberedne virkning. Desuden dyrkes bambus helt naturligt uden brug af pesticider og vækstfremmere.

Tøjet forventes at lande på Love of Greens hylder sidst i november. Besøg vores hjemmeside og skriv dig op til vores nyhedsbrev – så får du straks besked når det bæredygtige tøj ankommer.

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *