By K Neglelak

bykneglelak

By K neglelak er et dansk brand, ejet af danske Kirstine og Karina, der producerer neglelak som er fri for giftig kemi. Neglelak kan ofte være noget heftigt stads men med By K neglelak er der endelig kommet en holdbar version der ikke indeholder skadelige stoffer. Neglelakkerne er allergivenlige og er ikke testet på dyr. De indeholder hverken parabener, toulene, formaldehyd, formaldehyd-resin eller camphor.

God holdbarhed

By K neglelak er særdeles holdbare når man tænker på at der ikke er brugt mange af de uheldige kemiske stoffer som typisk anvendes i neglelak. Man kan sagtens gå i flere dage uden man behøver reparere sin neglelak. Jeg har længe undgået neglelak fordi jeg, som en travl småbørnsmor ikke har tid til at gå at reparere mine negle konstant, og da man vasker hænder og vasker op i et væk når man har små børn, så går der normalt ikke mange timer uden flosset neglelak. Men med By K neglelak er jeg endelig begyndt at kunne tænke på at have præsentable negle igen.

Neglelakken påføres i et tyndt lag på rene negle. Man kan evt. bruge underlak for endnu bedre holdbarhed, men det har jeg nu sjældent tålmodighed til. Man kan godt nøjes med et enkelt lag, men enkelte farver bliver pænest og mest dækkende hvis man påfører 2 lag. Det er vigtigt at lade lagene tørre ordenligt inden man påfører næste. Man kan slutte af med overlak hvilket vil give en længere holdbarhed.

By K udgiver nye farver hvert år der følger de nyeste trends indenfor sæsonens farver. Du kan finde et stort udvalg af By K Neglelak hos Love of Green.

 

Comments

  1. says

    Hej Camilla.
    Jeg har et spørgsmål jeg håber du vil besvare.
    Du skriver at Neglelakkerne er allergivenlige og er ikke testet på dyr. Hvis de ikke bliver testet på dyr, hvordan bliver de så testet? Det er ikke kritik på nogen måder, jeg er bare nysgerrig.
    Mvh. Frederikke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *