Giveaway – Solcreme til Børn

Så er det blevet tid til en lille give-away her på bloggen. Og i denne skønne tid med masser af solskin, så skal det handle om solcreme. Der er et lækkert lille udvalg af Änglamark solprodukter på højkant.

I det skønne vejr, som vi har i øjeblikket, så er det vigtigt at at smøre de små poder godt ind, for at beskytte dem mod solens stråler.

Samtidig med, at børnenes hud skal beskyttes, så er det også en god idé, at beskytte dem for al den kemi, som ofte kan findes i solcremer. Men heldigvis kan man finde solcremer, som er uden kemi og parabener.

Miljøstyrelsen har påvist, at små børn er ekstra følsomme overfor kemiske stoffer, som fx kan resultere i varige allergier. Det anbefales derfor at bruge solcremer uden kemi, og det er en god idé, at kigge efter produkter med det nordiske miljømærke, Svanemærket, da de lever op til miljø- og allergikravene i Danmark.

Änglamark har lanceret en solspray til børn med spf 30. Den er nem at bruge, vandfast, fedter ikke og er meget handy, hvis man har et barn, der ikke gider stå stille ret længe for at blive fedtet ind i solcreme. Og dem er der sikkert mange af, i denne tid, hvor udendørs leg trækker mest.

Änglamark-serien består af økologiske, miljø- og allergivenlige produkter, og solcremerne i denne serie bliver ofte anbefalet i tests, som de bedste produkter på markedet. De lever samtidig op til kravene om miljø- og allergifremkaldende stoffer.

Institut for Miljø og Sundhed har testet solcremer til børn og her kom Änglamarks solcreme ud som en af de anbefalede, fordi den ikke indeholder parfume, hormonforstyrrende stoffer, allergifremkaldende stoffer eller stoffer, som belaster miljøet.

Så hvis du gerne vil smøre dine børn ind i solcreme fra Ânglamark, så udlodder Love of Green bloggen nu en lækker lille gavepakke med solcreme til børn, samt en badesæbe.

Hvis du gerne vil vinde produkterne, så skal du blot skrive en kommentar til indlægget. Skriv inden fredag den 10. juni, så er du med i opløbet om Änglamark solcremer til børn 🙂

Comments

 1. Bettina Falsvig says

  Vil meget gerne vinde 🙂 Så kan den blive noget af gaverne til mine 2 små niecer 🙂

 2. says

  Solcreme skal der til… Jeg roede kajak med en veninde ½ times tid i lørdags. Hun havde ikke smurt sine lår godt nok, og jeg har også stadig røde skuldre efter turen på vandet! Hmm… det er en ommer… Men børnene, de er ikke røde 🙂
  Kh Trine

 3. kaja rysgaard says

  Hejsa – sikke en lækker giwe away – meget aktuelt i denne varme <3 god sommer til jer alle

 4. *lume* says

  Skøn give away, jeg deltager rigtig gerne når jeg har to små børn i huset som elsker at være ude ;0) Mvh Dorthe

 5. Birthe Rostgaard Nygaard says

  Deltager meget gerne..
  Det er skønnere med spray frem for cremetil børnene..De er så utålmodige, og de mindste må tages i flere omgange…Det er en super Give away..;-)

  Og så er den jo også til voksne..

  Hilsen fra Birthe

 6. Helle Boelt says

  Herlig give away 🙂 kunne være jeg skulle prøve i nakken og på brystet som blev noget skoldet ved weekendens hækklipning

 7. Camilla says

  OG vinderen af solcreme fra Änglamark blev: Lisbeth Kragh. Tillykke herfra – og jeg håber du får rigtig meget brug for solcremen denne sommer 🙂

 8. Lisbeth Kragh says

  FANTATISK – tusinde tak – glæder mig super meget til at prøve den 🙂
  Go’ weekend og tak!!!

 9. jette langkjær says

  Mangler ALTID solcreme til hele familien – deltager derfor super gerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *