• Menu
  • Skip to left header navigation
  • Skip to right header navigation
  • Skip to content
  • Skip to primary sidebar

Love of Green Blog

En blog om økologisk tøj og bæredygtig mode fra loveofgreen.dk!

  • Fair Trade
  • Økologi
  • Produkter
  • Grønne Tips
  • Grøn og Sund
  • Opskifter
  • Fair Trade
  • Økologi
  • Produkter
  • Grønne Tips
  • Grøn og Sund
  • Opskifter

Glutenfri Pandekager

You are here: Home / Opskifter / Glutenfri Pandekager

24. januar 2016 //  by Milla//  Leave a Comment

Disse glutenfri pandekager bliver tykke og lækre, og minder om de tykke amerikanske pandekager. De er meget nemme at bage og håndtere, og både smagen og konsistensen er lækker. Pandekager kan nogle gange godt blive lidt af noget roderi, men denne opskrift er dejlig ukompliceret. Disse glutenfri pandekager er velegnede som dessert eller til morgenmad, brunch eller lign. Opskriften er fundet her på Glutenfristart.dk men jeg har justeret lidt på den, så den passede min foretrukne konsistens.

Ingredienser:

3 æg

1 dl rismel

3 dl majsmel

½ dl majsgryn/polenta

4 dl plantemælk

1 tsk salt

½ tsk kardemomme

evt. et drys vaniljepulver

1 tsk bagepulver

2 spsk olie

3 tsk. sødemiddel (rørsukker, sukrin, stevia, sirup etc.)

De tørre ingredienser blandes sammen, hvorefter æg, olie og mælk tilsættes. Dejen piskes godt sammen til en jævn dej, der skal være tykkere end almindelig pandekage dej. Da der er olie i dejen behøver man ikke tilsætte olie på panden, men så er det vigtigt at bruge en god pande så de ikke brænder fast. Man kan også stege i en smule olie. Pandekagerne sættes på den varme pande med en dyb ske. Der kan være ca. 3-4 på en almindelig pande. De steges ca. 2 min. på hver side til de er gyldenbrune.

DSC_0758

Denne opskrift på glutenfri pandekager kan varieres på flere forskellige måder. Ønsker du ekstra sødme kan du tilsætte en most banan. Tilsæt friske eller frosne blåbær til blåbærpandekager. Eller tilsæt et par skefulde af din yndlingsmarmelade for ekstra smag.

De kan spises som almindelig pandekager med f.eks. is, frugt, chokolade, kokos, marmelade, sukker, sirup etc. Mine børn elsker dem med den søde dadelsirup. Eller med et stykke god pålægschokolade der smelter over den lune pandekage.

Kategori: OpskifterTag: glutenfri, sunde desserter

« Sund Chokolademousse
By K Neglelak »

Reader Interactions

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primary Sidebar

Find os her:

Follow Us on FacebookFollow Us on InstagramFollow Us on PinterestFollow Us on YouTubeFollow Us on E-mail

Kategorier

  • Fair Trade
  • Grøn og Sund
  • Grønne Tips
  • Landliv
  • Opskifter
  • Producenter
  • Produkter
  • Økologi

Seneste indlæg

  • Bæredygtigt sari tøj fra Rajastahn
  • Bæredygtige strømpebukser af naturens egne materialer
  • Capsule Wardrobe – Sådan kommer du igang
  • Tips til den miljøvenlige boligindretning
  • Sunde drikkedunke og madkasser

Seneste kommentarer

  • Agurk Tøjmærke – Bexdyie til Grønt i Haven – 8 Tips til hvad du kan gøre med frisk mynte
  • Marina til Dr. Bronner – En magisk 18-i-1 Sæbe
  • Helene til Giveaway – Solcreme til Børn
  • Michael Lauritzen til Bambus Tøj
  • Marie til Dr. Bronner – En magisk 18-i-1 Sæbe

Site Footer

Sider

  • Cookie politik
  • Kontakt
  • Latest Posts
  • Om Love of Green
  • Privacy Policy
  • Webshop

Links

  • IAid Global
  • Sitemap
  • Tehandel
  • Unikt Børnetøj
  • Økologisk hudpleje
  • Økologisk Tøj

Copyright © 2019 Love of Green Blog · All Rights Reserved · Powered by Mai Theme

Denne side benytter cookies. Vi indsamler data til at analysere brugen af vores hjemmeside. Læs mere