Slå Om Nederdel – Magic Sari Skirt

lang-nederdelFå inspiration til at skabe forskellige looks med din slå om nederdel.

Hos Love of Green er vi glade for vintage sari, som er genbrugte sarier fra Indien, der syes om til nye beklædningsstykker som f.eks. vores populære haremsbukser og slå-om nederdele. Genbrugte sarier er et genialt stykke tekstil til nyt tøj, da man får et helt unikt stykke tøj i de smukkeste tekstiler.

Vores populære nederdele kaldes også for Magic Sari Skirt eller Magic Wrap Skirt og det specielle ved dem er, at de kan bruges på et hav af forskellige måder. Man kan binde dem på så mange forskellige måder, at det kun er stoffet der afslører at det er den samme nederdel man har brugt. Man kan derved bruge dem både som nederdel, kort kjole, lang kjole, sarong, tørklæde etc.

PicMonkey Collage

Det er stort set kun fantasien der sætter grænser. Men vi har også bindevejledninger så man kan lære de mange forskellige variationer. Og vi har taget billeder og videoer som kan bruges som inspiration.

En slå-om nederdel er genial i feriekufferten da den kan rulles sammen så den ingenting fylder, og hvis man ruller den stramt sammen kræver den heller ingen strygning. Ellers er den nemt at rette ud igen ved en hurtig strygning. Den er særdeles god at have med på stranden hvor man lige kan vikle den omkring kroppen til et lækkert strandlook. Og om aftenen forvandler man den nemt og hurtigt til en lækker kjole. Få inspiration her på siden og se vores videoer så du kan lære at skabe forskellige looks med din slå om nederdel.

DSC_1370 copy DSC_1373 copy DSC_1382 copy DSC_1397 copy


slå om nederdel slå om nederdel

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *